Кетъринг, оборудване и организиране на събития от Байт кетъринг

Услуги

Байт кетъринг предлага следните услуги:

Събитиен кетъринг

Събитийният кетъринг е бизнес за доставка на храни и напитки, покривки, обзавеждане и друго оборудване необходими за да се организира едно събитие. Нито едно събитие не може да бъде успешно без отлична храна и напитки. Това е една от най-големите услуги, предлагани от Байт Кетъринг. Ние предлагаме разнообразие от храни и напитки в зависимост от характера на всяко събитие. Освен предоставянето на различните пакети от храна и напитки, ние също се грижим за подготовката, представянето и доставката на храна. Храната е представена по атрактивен начин, така че да се създаде по-добро впечатление на гостите. Байт Кетъринг предлага не само храна и напитки, но и декорация на събития с цел да накара гостите да се чувстват щастливи и доволни. Декорация, музика, и арамжирането на мястото добавят повече стойност и чар на всяко събитие. Събитийният кетъринг е популярен при следните лични и бизнес събития: сватба, рожден ден, годишнина, дипломиране, корпоративно събитие или представяне на нов продукт и бизнес срещи или бляскави фестивали.

Организиране на коктейли

Коктейлът е вид кетъринг обслужване, на което се сервират хапки в комбинация различни видове напитки. Коктейлът е може би най-социалния вид кетъринг обслужване, в който гостите не са седнали, а стоят прави на високи бар маси и им се поднасят различни хапки или фингър фууд. Хапките са миатюрни ястия, които могат да се ядът само с пръстите на ръцете, обикновено на една или две хапки. Хапките са нещо, което може да се яде без да са необходими ножове, вилици и лъжици. Те могат да бъдат нанизани на клечки за зъби, например кюфтета, сирене, колбаси или например целина с плънка от сирене, пресни зеленчуци, нарязани атрактивно и много други неща, които са лесни да взимане.

Организиране на корпоративни събития

Корпоративният кетъринг е доста по-различен от този за честването на частни събития. Тези дни, компаниите работят с по-строги бюджети и по-кратки срокове. Например, често сме били запитвани за организиране на събитие само с три или четири дни предизвестие. Ние постоянно търсим да начини да надминем очакванията на нашите клиенти и да създадем високо професионално бизнес събитие с най-добрата храна, независимо от мястото, независимо от графика. Всъщност, ние можем да отговорим на най-ограничените бюджети и кратките срокове и да предоставим висококачествен корпоративен кетъринг за големи или малки бизнес събития. Високото качество на предлаганата от нас храната се допълва от отлично обслужване.

Организиране на частни събития

Частният кетъринг включва организиране на частни мероприятия като рождени дни, сватби, годишнини и други семейни събития. Частните събития са празници с членове на семейството и приятелите. Голяма част от тези събития са специални и се случват само веднъж в живота. Тези частни събития като сватби, златни годишнини и юбилеи се честват със специални тържества. Независимо дали организирате на юбилей, рожден ден или абитуриентски бал, Байт Кетъринг ще направи твоя празник незабравим. Байт Кетъринг ще ви предложи някои вкусни и творчески кетъринг решения или вълнуващ избор от локации, или може би няколко специални екстри, за да помогне за организирането на вашето специално събитие.

Сватбен кетъринг

Даваме си сметка, че вашият сватбен ден е най-важния ден в живота ви. Ние имаме вдъхновяващи идеи и фантастичен екип, което ще допринесе за създаването на неповторим сватбен кетъринг за всеки вкус и бюджет. Ние ще ви помогнем да реализирате визията на вашия перфектен сватбен ден. Ние можем да ви бъдем полезни със сватбения дизайн, избора на локация и меню, избор на артисти и DJ, сватбен декор и флорален дизайн.

Организиране на абитуриентски балове

Байт Кетъринг предлага широка гама от услуги за организацията на вашия абитуриентски бал. Ние можем да организира гала вечеря за вашия абитуриентски бал или просто да доставим храна за празнеството вкъщи. Байт Кетъринг предлага и допълнителни услуги като избор на локация, декорация, DJ, професионални фото и видео услуги.

Доставка на храна за събития

Байт Кетъринг може да ви предложи пълна гама от кетъринг услуги или просто да достави храна за вашето корпоративно и частно събитие. Байт Кетъринг доставя студени хапки, топли хапки, десерти и бюфетна храна.

Доставка на кетъринг оборудване

Байт Кетъринг доставя всякакъв вид кетъринг оборудване необходимо за вашето корпоративно или частно събитие. Ние доставяме следното оборудване: чаши, чинии и прибори, покривки и драперии, кетъринг маси, бар маси, барово оборудване и оборудване за бюфет. Всички доставки се транспортират до желаната от клиента локация. Товарене, разтоварване и аранжиране на оборудването се таксуват допълнително.

Последни новини

Промоция на кетъринг оборудване

26-11-2015г.

Промоция на кетъринг оборудване: бар-маса – 8 лв.; бар-маса с еластичен калъф – 12 лв.; кръгла маса – 15 лв.; кръгла маса с еластичен калъф – 26 лв.; правоъгълна маса с еластичен калъф...
Още ...

20% намаление на кетъринг оборудване

26-11-2015г.

Промоцията е валидна при поръчка над 150 лв. Период на промоцията: 10.07.2016 г. – 31.08.2016...
Още ...

Последен продукт

Рукола

26-11-2015г.

Руколата е плевел, който расте по поляните в Европа, Мала Азия и Северна Африка. Противно на разпространеното мнение, руколата не е култивирано глухарче. Едва преди...
Още ...